Agenda 2020

We delen de theaterzaal van "De wilde Wereld" met 30+ dance op de laatste zaterdagen van de maand.

Dat betekent voor OGDD dat er in 2020 weer dansfeesten staan gepland op zaterdag 29 februari (back2 Basics) en zaterdag 25 april (thema opening festivalseizoen).

De start van het festivalseizoen 2020 is voor OGDD genoeg reden om op 25 april de zaal van “De Wilde Wereld” om te toveren tot een festivalweide met veel ruimte voor swingende historische en hedendaagse live beelden en dansvloer dwingende muziek. Met speciale aandacht voor die OGDD idolen die dit jaar verschijnen op onze festivals. De eerste namen voor diverse festivals zijn al bekend gemaakt. Red Hot Chili Peppers mét John Frusciante, Guns N'Roses, Volbeat en Of Monsters And Men op Pinkpop. In het Zuiderpark in Den Haag liveshows van Kings of Leon & Snow Patrol en Editors. Bryan Ferry op Royal Park Live (paleis Soestdijk). Sting en Iron Maiden op Bospop. Iggy Pop en Passenger op het festival Stadspark live in Groningen. En natuurlijk historische beelden van die artiesten die gecoverd worden op het Tribute² op 5 mei en het muziekfestival Woetstok op zaterdag 27 juni; beiden in het Torckpark van Wageningen

Als extra staat er een dansfeest gepland zaterdag op zondag 7 op 8 maart vanaf middernacht op het podium van café Loburg. Na een besloten feest gooit Loburg haar deuren voor iedereen open voor weer een OGDD dansfeest. De entree is deze keer gratis.

Jan van Bakel (de DJ met baard) heeft aangegeven dat 25 april 2020 zijn laatste avond wordt in de rol van OGDD DJ. Of onze OGDD dansfeesten een vervolg krijgen na de zomer van 2020 hangt af van het feit of de andere OGDD DJ Wiebe van Manen een nieuwe partner kan vinden voor achter de mengtafel. En of er voldoende nieuwe vrijwilligers voor de bar en aan de deur als vervanger van onze gastvrouw en de partner van Jan: Frouke. Vrijwilligers waarmee het net zo klikt qua samenwerking en qua muzikale smaak. En die bereid zijn om van de voorbereiding in de middag (opbouw techniek/ bevoorraden bar) tot en met het opruimen in de nacht aanwezig te zijn.

En waarschijnlijk verschijnen we ook nog één of meerdere keren op een andere culturele en/of ideële plek. Er zijn contacten om ook een dansfeest in Ede te doen.